Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Blog
Geografická fakta o Mrtvém moři
Geografická fakta o Mrtvém moři. Mrtvé moře se nachází pod hladinou moře 1 388 stop (423 m) a je nejnižším a nejhlubším bodem na zemi. číst celé
Mrtvé moře
Přijměte ducha Mrtvého moře, jeho barvy, vůně a tradice ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnost AL MASANY, s.r.o. sídlem Velešovice 41, 68301 Velešovice, IČ 269 55 946, zapsaná u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 48151, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • Mohamed Al Masany
    • email: info@deadseacz.cz
    • +420 776 205 773
    • Adresu/Sídlo: Velešovice 41, 683 01 Velešovice
    • Adresu/Provozovna: Veveří 57, 602 00 Brno.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Geografická fakta o Mrtvém moři
Geografická fakta o Mrtvém moři
Geografická fakta o Mrtvém moři. Mrtvé moře se nachází pod hladinou moře 1 388 stop (423 m) a je nejnižším a nejhlubším bodem na zemi. číst celé
Mrtvé moře
Mrtvé moře
Přijměte ducha Mrtvého moře, jeho barvy, vůně a tradice ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nakupte u nás za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA

Kde nás najdete

Veveří 57

602 00 Brno-střed

Kontakty
Logo
Produkty z Mrtvého Moře
Al Masany
(Po-Pá: 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
124a2b1d422ee8a861de66da8ab1bc99